Relatietherapie in Goes

De relatie loopt niet meer zoals jullie zouden willen!

 

u

Maken jullie alleen nog maar ruzie?

u
Twijfel je aan je gevoelens voor je partner?
u

Praten jullie niet meer met elkaar?

u

Groeien jullie steeds verder uit elkaar?

Jullie zijn ooit de relatie begonnen, vanuit liefde voor elkaar. Er was plezier, een samen gevoel en waarschijnlijk  vonden jullie het fijn veel te delen. Jullie hebben misschien  voor kinderen gekozen, om een  gezin te stichten.  Alleen merk(en)  je/ jullie nu, dat het anders is, dan je/jullie  had(den) verwacht.  Dus als  de relatie nu energie vreet en je/jullie  niet meer gelukkig maakt, is het tijd om te onderzoeken waar deze problemen vandaan komen. Kom in actie en ga er wat aan doen en vul het formulier onderaan de pagina in. Start met Relatietherapie.

 

Werkwijze

De relatietherapie start met een intakegesprek.  

Het is een kennismaking met de therapeut en samen met je partner onderzoek je: 

 

u

Hoe een ieder in de relatie staat

u

Hoe jullie met elkaar om willen gaan

u

Wat jij en/of je partner mist

u

Wat de ingeslepen patronen zijn

u

Wat jullie in de relatie willen veranderen

u

Wanneer jullie beiden tevreden zijn

Meestal geeft zo’n intake meer inzicht en bewustwording van wat er in de relatie gaande is en wat je mist. In de relatietherapie wordt een behandeldoel opgesteld. Dit geeft meteen meer lucht. Er volgen drie sessies, waarna het doel wordt geëvalueerd en eventueel bijgesteld. Tegelijkertijd kunnen jullie ervaren of deze relatietherapie  aansluit bij jullie vraag.

Voorwaarde bij relatietherapie is, dat beide partners voldoende gemotiveerd zijn. Durf je naar jezelf te kijken en is een ieder bereid zich in te spannen om een meer bevredigende relatie te krijgen. Bij het gezamenlijk proces is het tevens belangrijk dat de partners elkaar respecteren, steunen en ruimte geven.

Het kan zijn dat een of beide partners enkele individuele sessies nodig hebben tijdens of voorafgaand aan de relatietherapie.

Toch niet samen verder!

Nu kan het dat gaandeweg de therapie één van jullie (of jullie samen) tot de conclusie komt (komen) dat er geen weg meer is voor jullie samen. Dan kunnen jullie in de therapie onderzoeken hoe jullie op een respectvolle manier de relatie kunnen beëindigen. Zeker als jullie kinderen hebben is het belangrijk om ook het afronden van jullie relatie met zorg en aandacht te doen.

Maak een afspraak voor een intakegesprek:

Gegevens:

Praktijk EOS

Achterhaven 2, 4461 ZX, Goes

06-25442060

Praktijk Eos