Coaching  in Goes

Voor wie is Coaching?

Het werken met een coach is gelukkig tegenwoordig heel gewoon. Dat kan zowel op werkgebied, bij studie en in privésituaties. Het maakt niet uit wat voor werk je doet, of dat je studeert of dat je thuis de zaken niet meer op een rijtje krijgt. Iedereen is welkom voor coaching bij mij. De gedachte aan ondersteuning, komt vaak pas op als je vastgelopen bent of dreigt vast te lopen. Als je eenmaal de stap hebt gezet om via coaching steun te vragen, kan dat je een opgelucht en goed gevoel geven. Er is weer ruimte om te ademen en tot rust te komen.

Doel

Coaching richt zich op meer zicht krijgen op je mogelijkheden en kwaliteiten, zodat je deze beter kunt inzetten.   Daardoor zul je beter gaan functioneren en  meer plezier krijgen in werk, studie en/of je privéleven. D.m.v. coachings-gesprekken bekijken we wat jou weerhoudt om die stappen te nemen, die jou helpen voluit te gaan leven. Samen bepalen we je leerdoelen. Voor sommige vragen zijn een paar sessies voldoende, voor andere thema’s is meer tijd nodig.

Vergoeding

Vaak wordt coaching vergoed door de werkgever. Die is er gebaat bij dat je optimaal functioneert. Als je het niet naar je zin hebt op je werk, functioneer je niet optimaal. Dan is de kans op burn-out, depressie of ziekte aanwezig. Overleg met je leidinggevende. Geef aan dat je graag wilt werken aan jezelf en vraag een offerte aan.

Maak een afspraak voor een intakegesprek:

Gegevens:

Praktijk EOS

Achterhaven 2, 4461 ZX, Goes

06-25442060

Praktijk Eos